top of page

Abonnemang

Spotifys logga

Multitasking i all ära, men hur ofta tittar du på en film, lyssnar på musik och läser en bok samtidigt? 

Multipla abonnemang

Hur många abonnemang har ni? Har båda Spotify? Byt 2X99kr för Spotify mot familjeabonemang för 149 kr. Det är ingen skillnad mot två separata, annat än att det är 50 kr billigare, 25 kr/person. Om ni har flera abonemang, t.ex. både Netflix och HBO, fundera på att rotera dem istället och bara ha ett i taget. 

 

Sen går det såklart att säga upp alla abonemang och lyssna på gratis Spotify, men vissa gränser får det ju finnas....

Säg att ni säger upp ett abonemang och byter till Spotify family så är din del av besparingen 75 kr, ca 2%. 28%, boya!

Loggorna för HBO, netflix och Spotify
Gratis TV

Vill du ha DEN ULTIMATA TV-UPPLEVELSEN?

Jaa!

Vill du se Sveriges största utbud av underhållning i tv och play?

Jaaa!

Vill du betala 469 kr i månaden för det?

J....nej?

Rätt svar, klart du inte vill betala 469 kr i månaden. Du vill betala 400 kr en gång, och sedan inget alls. Det gör du genom att köpa en Chromecast, plugga in den i tv'n och med hjälp av den titta på gratis-tv. 

Med gratis-tv menar jag inte TV-shop och lokalkanalen, utan samma kanaler som du annars betalar för. Samma, men gratis. 

Viafree

TV4play

Dplay

SVTplay

 

Den här delen glömde jag bort att skriva om tidigare, och om jag säger att du sparar något på det måste jag ändra texten på alla kommande sidor, annars blir procenten  fel. Pust. Så vi räknar det här som noll, det är ett bonustips. 

Här kommer ett till: köp inte din Chromecast nu. Vänta tills du läst nästa sida, om shopping, för att se hur du kan få tillbaka pengar på köpet. 

Gratis ljudböcker

Har du ljudboksabonemang? Som du betalar för? Som du betalar riktiga pengar för? Varför!! Dels har Spotify en hel del pratljud utöver allt sångljud. Jag lyssnar för närvarande på We Are Still Alive, "audio theater for the mind". Vet inte riktigt hur det skiljer sig från bara "audio theater", men bra är det. Zombies, överlevnad och en hel del kärlek. Eller iallafall "du lever, bra nog för mig!". Om Spotifys utbud av pratljud inte är till belåtenhet kanske du hellre vill ha tillgång till 11 838 stycken ljudböcker? Innan du sträcker dig efter kreditkortet kanske jag ska förtydliga: 11 838 stycken ljudböcker, helt gratis

BADAM!: 

Loggan för biblio

Jag vet, länken går till Stockholms Stadsbibliotek, väldigt geocentriskt av mig. Jag hittar ingen länk som gäller för hela landet och både Apple och android, säg gärna till om du gör det. 

När du säger upp ljudboken sparar du 3% av ditt mål, och är redan uppe i 31%. Helt utan att försaka zombies och kärlek!

bottom of page