top of page

Kreditkort

Hög med kreditkort

"Money for nothin' and chicks for free
Now that ain't workin' that's the way you do it"

Dire Straits - Money for nothing

Inte min typ av musik, men hur passande är inte de raderna? Klart vi vill ha gratis kyckling!

Kort för markbundna

En form av money for nothing är kreditkort och deras belöningar. Innan något...um...EU-d direktiv eller liknande....Efter att något ändrades är belöningarna lite sämre.

Stop, stop, kreditkort? Men Norwegian- och Eurobonuskorten då? Båda korten är fördelaktiga om man ska resa, men det är det inte alla som gör. Framförallt inte med flyg, och då behöver man ett kort som har andra styrkor. Och såklart vill man tjäna lite gratiskyckling även då. 

 

Det kort som just nu är mest generöst är Komplett Bank MasterCard.

  • Ingen årsavgift (inte en självklarhet)
     

  • Gratis bankomatuttag (inte heller en självklarhet...)
     

  • 2 procent bonus på internetköp!
     

  • 1 procent bonus på övrigt

Det är få andra kort just nu som erbjuder ens 1 procent bonus, här får man dessutom 2 procent på internetshoppingen. Så om du spenderar 1 000 kr med kortet på internet får du tillbaka 20 kr.

Småpengar, javisst! Men småpengar som du får utan att göra något för dem är gratis pengar, och gratis pengar är värda mer än pengar du måste jobba för. Det vet alla som har lite lathet i sig.


Svårslaget, men med en (liten) hake: det finns ett tak på hur mycket bonus man kan få. Sen finns det lite försäkringar och annat som är svårt att få fram här.

Ansök om kortet här.

Är man kontrollmänniska, en mycket bra egenskap när det kommer till ens finanser, finns ett mer detaljerat urval här.

Eftersom du självklart är mycket försiktig med att spendera dina hårt intjänade pengar räknar vi med att du inte sprätter iväg dem på internet hur som helst, oavsett hur mycket bonus det ger. 0% besparing, och vi är kvar på 88%.

Free chicks!

bottom of page