top of page

Om sidan

Kommai mål med sparande

Om du tjänar mer pengar kan du spara och investera mer. Du måste inte byta jobb eller ta ett kvällsjobb, du kan tjäna lite extra på sådant som du ändå skulle göra. 

Om du delar den här sidan med andra eller använder en av tipslänkarna, skicka iväg ett mail till mig!

Lägg med en skärmbild eller skriv vilken tid du använde en av länkarna, så blir det tydligt.

Extrainkomster som tipsrabatt från Vimla, eller rekryteringsbonus från Refunder.

 

Sidan innehåller tips om samma företag och tjänster som när jag skrev den till min kollega. Några har bytts ut för att erbjudandet eller tjänsten blivit sämre, några som jag inte kände till innan har jag lagt till. Finns det rekryteringsbonus eller är sidan är med i reklamnätverk har jag använt de länkarna. Om du har Vimla, Refunder och liknande har du också länk som du kan få rekryteringsbonus ifrån. 

Du behöver inte göra en egen sida för att lägga upp dina rekryteringslänkar. Du kan ha dem på den här sidan!

Det finns tre olika sätt för att få in en länk på sidan. Du kan hjälpa till att sprida sidan till andra, använda en länk för att själv gå med i något eller hoppas på turen. 

Sprid sidan

Sprid sidan till andra som du tror kan komma igång och spara och investera med hjälp av den. Det behöver inte vara i ett tal till nationen, men du bör nå fler än bara din faster. 

Så nå ut till någonstans mellan två personer och hela Sveriges befolkning, det är väl inte för luddigt?

Maila skärmbild till

kontaktasparapengarna@gmail.com

Använd en länk

Registrera dig för en av sidorna som ger pengarna tillbaka när du shoppar, teckna ett nytt abonnemang, ansök om kortet American Express SAS Eurobonus (långt namn!)

De här sidorna är aktuella:

När du registrerat dig mailar du och skriver vilken sida det handlar om, och tid när du gick med. 

Ha tur

 

 

Jag kan inte garantera att någon använder din länk under tiden den ligger uppe på sidan. Länkarna används oregelbundet, och det går inte att säga hur det kommer att vara när just din länk ligger uppe. 

Jag sparar din länk för alltid, eller iallafall några år. Länkar som inte tidigare har legat på sidan har förtur, men finns inga sådana får gamla länkar komma upp igen. Om du av någon anledning inte längre vill att din länk ska läggas upp skickar du ett mail med ordet Radera i rubriken. Jag kommer att ta bort alla mail som kommer från den mailadressen. 

Om någon som använt din länk själv vill få upp sin länk här kommer jag att maila dig och be dig att bekräfta att det stämmer.

Jag har inte möjlighet att svara på frågor

Maila till 

Jag kan inte garantera att någon kommer att använda din länk, och jag har inte möjlighet att svara på frågor när den kan komma upp 

bottom of page